Vacatures

 

Zelfstandig werkend kok, 32-38 uur

Eetcafé Moeke Vaatstra is een gezellig en sfeervol Eetcafé, gelegen in een van de mooiste dorpjes van Groningen, Zuidwolde. Wij zijn 5 dagen per week, van woensdag tot en met zondag, open voor lunch, borrel, diner, buffetten en partijen en beschikken over een groot terras.

Wij zoeken een zelfstandig werkend kok met passie voor het vak. Je weet onze gasten een perfecte culinaire ervaring te geven. Je bent creatief, hebt oog voor detail en houdt wel van een uitdaging! Hoewel je een echte teamplayer bent, kun je ook prima zelfstandig aan de slag.

Als zelfstandig werkend kok neem je je verantwoordelijkheid voor je werkzaamheden. Deze zullen o.a. bestaan uit: bereiding van gerechten, toezien op de kwaliteit en opmaak van de gerechten, meedenken over nieuwe gerechten en het naleven van de regels en richtlijnen op het gebied van hygiëne (HACCP).

Profiel:

Wij bieden jou:

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je sollicitatiebrief en C.V. naar moeke@moekevaatstra.nl


Medewerker bediening, 8-24 uur 

Eetcafé Moeke Vaatstra is een gezellig en sfeervol Eetcafé, gelegen in een van de mooiste dorpjes van Groningen, Zuidwolde. Wij zijn 6 dagen per week open voor lunch, borrel, diner, buffetten en partijen en beschikken over een groot terras.

Als medewerker bediening ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen van de gasten, het opnemen van bestellingen, het uitserveren van dranken en gerechten en het afrekenen met gasten.

Profiel:
– MBO werk- en denkniveau
– flexibel
– teamplayer
– stressbestendig
– ervaring is een pre

Wij bieden jou:
– een gezellig en enthousiast team
– on the job training
– flexibele werktijden
– salaris conform horeca CAO

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je sollicitatiebrief en C.V. naar moeke@moekevaatstra.nl


Afwasser, 4-16uur

Wij zoeken per direct enthousiaste medewerkers voor de spoelkeuken. Weet jij van aanpakken, kan je netjes en schoon werken?

Kom jij ons team versterken? Stuur dan je sollicitatiebrief en C.V. naar moeke@moekevaatstra.nl